Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan ligger Kina

När jag var liten fick jag höra att om man borrade
ett hål härifrån Sverige rätt ner så skulle man
till slut hamna i Kina
Där skulle vi möta de gula kineserna på halva vägen
med en massor av tomte bloss då vi skulle byta kultur
och religion
Vi skulle kunna byta vad som helst med varann utan
att behöva slåss
I alla fall så länge som var och en av oss är snälla
emot varann med rent mjöl i påsen
Så kineser
Gräv er en grop ni också
Ni är så hjärtligt välkomna
Kom och smaka på de svenska köttbullarna, vet jag..

När jag var liten!

Ken Cassel
25/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-25 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel