Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina mörka djupa ögon

Varje gång som jag tittar in i dina mörka djupa ögon
börjar jag att drömma mig bort
Ja, jag blir som helt förlorad
Helt lost
Det är som om jag hamnar i en helt annan värld
där det är vi två som går hand i hand
på upptäcktsfärd långt in i din själ
Där går vi tillsammans medan jag beundras av allt
det vackra som finns här inom dig
Av allt det vackra som jag får uppleva och se
Inte konstigt då att jag bara försvinner in i dina
mörka djupa ögon varje gång som vi tittar
på varandra sökandes efter mer
För mer av dig vill jag ju ha

När du låter mig få titta in i dina mörka djupa ögon
känner jag genast av värmen som du utstrålar
Den som alltid gör mig så himla glad
Så när du delar med dig av din inre glöd tillsammans
med ditt urtjusiga leende mår jag bara bra
trots att jag smälter som choklad

Varje gång som jag tittar in i dina mörka djupa ögon
börjar jag att drömma mig bort
Ja, jag blir som helt förlorad
Helt lost
För hand i hand springer vi där barfota tillsammans
ikapp med tårna fulla med sand på en ödsligt
vacker badstrand
På vår egen lilla ö
Ja, jag tycker att du har så underbart vackra
mörka djupa ögon
Så när jag faller in i dem finns ju risken att jag kan dö
Ja, jag vet att jag kan bli fast där för alltid i drömmarna
tillsammans med dig
Men så vill jag ju också älska med dig i stallet där det
finns gott om hö...

Dina mörka djupa ögon!

Ken Cassel
26/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-26 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel