Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta det som en man

Hon säger
Det är slut
Jag gör slut för vi två passar inte för varandra längre
Och ju mer jag tänker efter så är du faktiskt inte
riktigt min typ
Så tack för kaffet det var gott men jag föredrar
en annan sort
En med en lite sötare smak

Där stod han alldeles knäsvag undrandes
vad som höll på att hända
Gör hon verkligen slut, med mig
Ska vårat gemensamma liv här och nu
bli till ända
Så för att inte sända ut någon svaghet, svarar han
henne lite lugnt
Vad tråkigt
Och jag som älskar dig så mycket
Men du får väl sköta om dig då så länge

( När hon sen går sin väg kommer en och annan tår
från hans ögon)

Att ta det som en man!

Ken Cassel
26/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-26 09:34



Bookmark and Share


  danne //
Fint å naket som har blitt avklätt.
2019-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel