Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig ännu en chans

Snälla du
Kan du inte bara ge mig ännu en chans
Ja, jag kommer att göra allt för att kunna vinna dig
tillbaka igen
För jag kan ju inte bara glömma bort allt det som vi två
har varit med om
Jag kommer att vara där
Jag kommer att finnas där
Håller dig ju så kär
Du är ju min bästa vän

Ja, jag kommer att göra allt för att ställa allt till rätta
Jag vet att jag var fel ute
Men snälla du
Jag är ju fortfarande kär i dig
Så kom tillbaka till mig, min älskade tjej
För vad ska jag göra utan dig

Många tårar har vi fällt
Många hårda ord har kommit ut ifrån våra munnar
Mycket skit har vi fått smällt
Mycket har vi skällt på varann
Men det spelar ingen roll
Utan dig kan jag aldrig göra våran saga riktigt sann
Älskar dig så mycket
Så snälla du
Kan du inte bara ge mig ännu en liten chans..

Jag kommer att göra allt!

Ken Cassel
26/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-26 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel