Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hängivne konstnären

Han tar fram sitt staffli med alla sina penslar och färger
och börjar att måla ner henne lika naken
och underbar som hon är
Han målar ner henne utan besvär, då han alltid börjar
med att försöka att fånga nuet i hennes blick
När hon ler så där hemlighetsfullt och vackert
är hon riktigt chick
Så när han börjar att måla av henne har han redan hunnit
bli kär i henne i ett endaste klick
Och snart är den här vackra målningen klar
Kom så får du se hur mina tankar har varit ute och flugit
och farit när jag såg dig där halvt naken bar

Hon ler sött
Svarar lugnt
Målningen är ju helt underbar
Tack så mycket

Och där flög nu målningen all världens väg i ett
endaste stycke
Hon som är lika vacker som en ängel
Tusan också
Och jag som hade börjat att fatta tycke för henne
Men välkommen tillbaka på ännu en målning om du vill
min älskade befjädrade vän
Min lilla ängel..

Ken Cassel
26/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-26 10:05



Bookmark and Share


  danne //
Den här var riktigt åtrå värd, vacker å gosig på ett sätt som tilltalar mig :)
Härliga Ken snyggt skrivet säger jag!
2019-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel