Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger här och spanar

Jag ligger här i min solstol och spanar upp
på den nattsvarta himmelen med alla dess glittriga stjärnor
Ligger här i min solstol på verandan mitt i sommarnatten
och spanar på alla de stjärnor som lyser så klart
däruppe på natthimmelen
Alla de stjärnor som just nu bara lyser för mig
så underbart
Alla de stjärnor som får mig att känna mig
så levande
Alla de stjärnor som gör att jag bara drömmer mig bort
Ja, jag hamnar helt i min egen lilla atmosfär långt långt
bort in i kosmos, där allt kan hända, och där allt kan ske
Men det är bara den som lever sig djupt in i fantasierna
och drömmarna tillsammans med stjärnorna
som får följa med ut på nya äventyr

Hallå!
Här i den här raketen är det jag som är Kaptenen
Den som styr
Houston, kom in..

Jag ligger här och spanar upp emot stjärnorna!

Ken Cassel
26/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-26 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel