Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lille Benny

gick bort till sin kvinnliga kollega på jobbet och sade
Åh vad ditt hår luktar gott i dag, alldeles nytvättat
Kvinnan blev då rosenrasande och gick raka vägen in till
chefen och talade om att hon hade blivit
sextrakasserad på jobbet
Vad är det då som har hänt, frågade chefen
Jo, Benny sa att mitt hår luktade nytvättat och gott
Men vad är det för farligt med det, frågade chefen
Vad som är farligt med det? fräser kvinnan
Lille Benny är ju för fan en dvärg..

Ken Cassel
27/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-27 16:49



Bookmark and Share


  danne //
:)
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel