Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken måste bara vara blind

Jag måste bara haft fel eftersom jag trodde på allt det
som du sa
Men nu när det kommer till kritan så är ingenting
av det som du har sagt till mig, sant
Känner mig nu så våldtagen
Som om jag har levt i en lögn helt blind för verkligheten
För det känns som om hela mitt liv på bara några timmar
helt kommit på sin kant
Vet inte, förstår inte?!
Hur kunde jag bara vara så blind
Och jag som trodde på dig så mycket när jag gav dig
min varma hand emot din kind, då dina ögon tindrade
så klart och underbart..

Kärleken måste bara vara blind!

Ken Cassel
29/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-29 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel