Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första kärleken

Den första kärleken
Blommor
Du tog min hand galant
När jag
Helt amorösa
Seglade i din famn

Ett ödmjuk båt
En ödmjuk segel
Vi vandrar dit ibland
Detta öde ö
Detta börjans hamn.

På morgonen
Jag vänder mig mot din rygg och gråter
Det vi värderar högst
Den vi förlåter.

Det gör lite ont i hjärtat
Händerna darrar lätt
Läpparna tar emot tårar
Din kärlek mig omfamnar för gott..




Fri vers av Barbara
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-01 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken är så stor, större än Du någonsin tror…
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara