Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samt i skärgården


Klipporna

Klipporna är kalla och hårda
Varma och runda.




Fri vers av Barbara
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-28 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den där dubbeltydligheten får mig att tänka på solens betydelse. Blir vi likadana när solen skänkt oss lite uppmärksamhet?

Hoppas det!
2022-10-29

  Cugel
Den satt.
Säger mycket med få ord.
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara