Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltighet

Du ler likgiltigt
Men jag gör att du står
Stolt, med glimten i ögonen
Rodnar du som ett äpple i mogen tid
Ompysslad av solen.




Fri vers av Barbara
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-29 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Andra raden får mig att ana, får mig att rodna, får mig att älska Ditt sätt att uttrycka Dig.

Den sista meningen är också en höjdare:"Ompysslad av solen".

Visste Du att solens strålar ger Dig D-vitamin i tillräcklig dos om Du bara blir kvar i 10 minuter, framför solen.
2022-10-29

  Barbara
Egentligen det var helt spontant skrivet när jag föreställde någon som jag älskar.
2022-10-29

  Barbara
I min dikt handlar det om en relation där romansen tar slut.

Men håller med om att i nutida samhället man ska vara mycket försiktig.

Man blir extra ledsen och upprörd när utnyttjanden händer med dem som är redan mest utsatta.
2022-10-29

  morgonstjärna VIP
inser vi talar om olika saker. vi kan finnas där i bakgrunden som stödperson men ingen ser den.

dörrmatta ska ingen vara. för en tid sedan publicerade en kvinna en bok om hon hade dejtat via en sajt de flesta männen i en svensk stad och blivit illa behandlad ofta sexuellt utnyttjad. Vad inte förstår ändå fortsätta.
Vargar finns i varje gathörn och de som säljer sig för en skål mat.

Det hemska är att ukrainska kvinnor utnyttjas av samvetslösa män eftersom Sverige har för låg dagpeng till dessa som inte kan svenska och inte får ett arbeta och kan försörja sig själva.

DET ÄR SKAMLIGT !!!!!!!
2022-10-29

  morgonstjärna VIP
Det är starkt bry sig fast någon inte ser. Fast det finns glädje i det.
2022-10-29

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=zTUR1ohVZfQ

2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara