Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ensam kvinnas kropp


Om

Om du hade älskat mig
Hade jag fått vingar
Hade jag nått upp till dina drömmar
Med en kropp för din åtrå
Och ett ansikte som är lika vacker
Som i det första ögonkastet

Om du hade fortsatt
Där du började
Hade jag kunnat ställa mig upp
Rak ryggad
För att din kyss var min dörr från död till liv.








Fri vers av Barbara
Läst 104 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-20 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
naiv / dyngrak
2022-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara