Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stor och läskig


Säg att du behöver mig

Säg att du behöver mig
Att jag är inte bara
En upptäckt bortglömd
Planet.

Säg att du orkar med
Allt det innebär
Att lära känna mig.

Lite till
Tills vi är i en annan värld.
Som håller ihop.

Sårbar i sårbar.







Fri vers av Barbara
Läst 108 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-07 06:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark i sin ömmande känsloyttring
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara