Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förövare

Förövare sitter vid ett bord
Högtklassiskt
Och dricker kaffe.

Förövare har en advokat för varje ord de säger
Ett bordduk utan fläckar
Ren och slät.

Tar det lite eller mycket
Magin är gemensamt
Med små marginaler

Förövade, som apelsiner
I handens press.

Förövare,
Erövrare,
I sin art.





Fri vers av Barbara
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-05-02 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara