Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klartecken från kön

Ofta ser man dessa tyska hälsningar i  tv.

Förr var det Hitler och hans jublande härskaror.

Nu är det Trump som hälsar på det där sättet.

Och jag minns när jag gjorde värnplikten 

i slutet av 1950-talet

och man fick lära sig att göra klartecken på detta sätt.

Och som vicekorpral inväntade jag klartecken

från siste man i ledet , vilket skulle visa

att alla var försedda med rätt utrustning

och redo till strid.




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2019-05-02 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP