Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självporträtt


Älvorna och jag

Jag dansar i skymningen lik älvornas tysta sång
En tankarnas figur som letar med orden
Ansiktet grimaserar när jag uttalar ord
Jag är en sång om natten som ingen hör
I tapeterna bor orden som synen ristat in
Jag lånade ett hem och en kvinna
Hon gav mig ett barn
Det var vi och älvorna hade drunknat.
Ängeln har ett namn.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-03 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I