Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig att kunna sluta ge upp dig

förens du är min
Ja, jag kommer att hålla på ända tills du ger mig
en fet smäll på käften och ber mig att gå
Tills du säger till mig, försvinn
Tills du verkligen menar vad du säger när du tittar in
i mina ögon och säger, Hej då

Jag kommer aldrig att kunna sluta ge upp dig för hur
ska jag kunna göra det när det är dig som jag älskar
och håller av
Den som jag vill ha
Den som jag drömmer om varje natt som dag
Den som jag vill behaga och göra så himla glad
Den personen som är du...

Jag kommer aldrig att kunna sluta ge upp dig!

Ken Cassel
4/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-04 21:34



Bookmark and Share


  Flisan
Känslan är så stark!
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel