Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som man kan må ibland

Stackars han
För ibland känner han det som om han bara skulle kunna
falla ner på marken och gråta sig själv död
då han skulle drunkna i sina egna tårar
Tårar som först skulle bli till floder för att sen bli till
helt öppna hav
Och det är där på djupet av hans känslor som han skulle
ligga simmandes i hopp om att hitta in till land igen

Det är när han mår sådär dåligt som han känner sig
mycket ensam och olycklig
För det är då som han känner sig slut som artist
Inget kul alls
Allting känns då bara så himla trist..

Så som man kan må ibland!

Ken Cassel
4/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-04 22:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte roligt att må så där, men man får hoppas på bättre dagar...
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel