Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noppiga kläder och stripigt hår

 

 

ensamheten liksom

tränger sig ut

 

genom din

obefintliga aura

 

en liter mjölk

 

middag?

 

lilla korvpaketet

 

och makaroner

 

idag igen

 

systra mi

se ditt värde

 

ge inte upp

 

ensamhet är 

så mycket mer

 

än att bara

överleva

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 158 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-13 16:37



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Pust och stön....fan fan fan !
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik