Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Muren omkring oss båda


Muren

Vi byggde omkring oss en mur av trygghet och ointaglighet. Våra känslor begravde vi i murens stenar. Outtalade ord..Förtryckt gråt.Tills den spelade tryggheten kvävde oss. När du gick! Kom skriket som rasade muren! Varför talade vi aldrig med varandra? Varför begravde vi våra känslor i murens stenar? Varför byggde vi muren! Varför?




Fri vers av Johanna wiberg
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-05 14:34



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Känns väl igen. Väl fångat. Tycker om frågorna på slutet.
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Johanna wiberg
Johanna wiberg