Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning från ungdomens kärlek


Passion

Din hand tryckte min i mörkret,och jag kände hur dina fingrar skickade en ström
Till mitt hjärta.

Min kropp ropade efter dej.ett tyst ljudlöst skrik!
Och det flammade upp en eld som endast du kunde släcka.

När dina läppar drack mina föll vi ner i ett bottenlöst djup av salighet

När vi smällte samman steg det blodröda skriet i mej.
Mina fingertoppar smekte din hud ock fingrarna talade.

Min älskade kom till mej,och låt din närhet utplåna allting omkring oss.

När vårt famntag är slut finns endast vi,
Och våra kroppar är nära__. ___NÄRA. NÄRA...




Fri vers (Fri form) av Johanna wiberg
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-08 17:37



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et fint dikt hvor du er god til at beskrive emnet nærhed på en troværdig og kreativ måde med venlig hilsen Klaus
2019-05-15

  Mangal VIP
Så starkt vi berör varandra. Tycker särskilt om det "blodröda skriket".
2019-05-10

  Chawa VIP
Varmt och känslosamt återgivet. Fint!
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Johanna wiberg
Johanna wiberg