Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska säga det högt så du hör

Du säger så mycket fint
Och du gör så mycket bra
Jag känner mig så trygg hos dig
Men jag kan inte lägga på dig, att konstant bevisa för mig hur du känner
Men så fort du inte direkt säger det, så tror jag att du ångrat dig
Förlåt mig
Det säger jag ofta högt för mig själv
För att jag beskyller dig för att inte bry dig nog
Såklart du gör, jag har ju bevisen
Kanske borde jag säga det högt till dig




Fri vers (Fri form) av Sjoholm
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-05 16:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
så känns det. jag vet en tjej jag borde sagt jag älskar dig til i tid. nu är hon berömd och jag en sjukhusputte.
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm