Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastlänning

Jag samlar på silverskedar
ljudet av din röst
pälsen från det djur du älskat mest
mitt hår faller i tussar
jag sparar det i askar med vita etiketter
och ditt namn graverat i bleckplåt
virar kokonger av björntråd
runt sagorna du skrev
ett tyg tunt som grumligt vatten
och tusen hårda små knutar

i träden växer
ingenting
i kronorna kala som vind




Fri vers av Grävling
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-05 22:39



Bookmark and Share


  bo.rackson
Ett försök att behålla det man längtar efter. Snyggt...
2019-05-08

    All my ghosts
Jag skulle köpa din bok (om den finns utgiven, eller om den kommer att ges ut).
2019-05-06

  Kungskobran VIP
Fint om saknad
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling