Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så vacker när du blundar

Pärlodlarna planterar sandkorn i din mun
prasslande konsonanter längs halsen
sammetssanden letar sig in i varje hålighet
silvergrå korn av nätter, tungmetaller
din hud smakar ännu salt och kummin
ditt hår, doften av timjan
framför dig sträcker havet ut sig
genom okända årstider




Fri vers av Grävling
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-06 23:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint och stämningsmättat
2019-05-07

  87383 Karlsson
dina dikter passar mina nätter perfekt.

taq för dem.
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling