Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sittande

Det kalla porslinet
möter min arma panna
en uppgivenhet som sjunger
i min kropp
den växer och värker
en sång som söker
vi blöder inombords
längs en enslig stig

Den stora tröttheten
får inte vinna
det vore för enkelt
att låta sig övermannas
försvinna bland alla frågor

Dimman i mitt huvud
det mystiska i att förbli
sittande




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-09 11:16



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Texten talar Det kalla porslinet som svalkar en nersjunken försjunken uppgivenhet
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP