Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fars gröna bygge!

Jag kastar mig

utför stupet,

Vad ska HD 

döma?

Girjes slåss

fö rätten,

för samernas 

rätt!

Far sprutade

huset grönt,

De gröna

värnar

samerna!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-09 16:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om samernas situation, de måste kämpa för sin plats i samhället
2019-05-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra att du skriver om samernas rätt!
2019-05-10

  Bibbi VIP
Applåd!
2019-05-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mitt gröna bygge!
Utanför jobbets
fönster stod halv-
vissna buskar, jag
bad, kapa bort det...
Nästa dag fanns inga
buskar kvar, bara hål
i jorden efter dem...
Trist att titta på, jag
bad om nya, inga
slantar fanns till det!
Då sa jag köp färg:
MÅLA MARKEN GRÖN!

2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy