Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på


Tänker på hur fåglarna uppe i vår ekskog tänker.

När det blåser och regnar?


När de känner sig ensamma.

Och gömmer sig för rovfåglar.


När de pickar ner de svaga och sistfödda.

Och bara tänker på mat.


Då förstår jag att.

Fåglar har blivit förskonade.

(Eller har förlorat?)

Från något vackert som heter.

Etik, moral och kärlek.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-05-10 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP