Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet i tvåsamhet

Det har varit tomt här hemma en längre tid nu
och jag har slutat att bry mig om det
Ensamhet i tvåsamhet
För nu är det på tiden att jag bara tar min kärlek
och säger farväl
Och om jag då råkar att vända mig om en sista gång
så är det bara för att jag helt plötsligt
känner mig helt tillfreds
För nu när våra vägar skiljs åt vill jag ju inte att det
ska kännas helt fel
För vänner tycker jag att vi två ändå ska försöka
fortsätta att vara

Kärleken i mitt liv upptar nästan all min tid
För hela tiden söker den svar
Och om du inte är den som kan besvara den kärleken
efter så här lång tid, så är det lika bra att jag drar
och försöker att finna lyckan på
något annat håll
Så det här är din sista chans att ge mig svar på tal
För annars redan imorgon bitti kommer du att få
stå här helt ensam kvar på ditt vardagsgolv..

Ensamhet i tvåsamhet!

Ken Cassel
10/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-10 21:32



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Svår situation väl uttryckt.
2019-05-12

  genni VIP
Fint skrivet, även om jag känner sorg...
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel