Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIP Eroll.


Eddie Medzusa


Ni alla tycker att han var ett dick head.


Men jag har samtalat med honom.


Fick sjukt nog min Levis jacka signad av honom.


Errol Nordstedt sade.

"När du inser att du skall dö,
blir livet inte det samma längre."


Vilka ord.


Och jag tjötade med Eroll.


När han spelade med John Norum.
Sedemera Europe.

(Faktiskt en av mina favorit gitarrister.)

Som vann Rock SM.

Där de spöade skiten ur mitt band.

Vi hade inte en chans mot Tempest och Norum.


Och.


Efter ett antal gig.

Drog vår sångare till Japan.

Där han tydligen knarkade ner sig.

Och dog.


RIP.



Och ni tror inte vilka.


Verkliga stories jag har i min hjärna.


Jag vet lite om Malmsteen också.


Men detta stannar.


Så stenhårt i min hjärna.


För vi läcker inte skit om varandra.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-05-12 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP