Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVEKAN HOS DIG

Min fingertoppskänsla
följer din själs profil
jag puffar på dig
tänker att du skall förstå
se mig

Tror att du skall våga
att tilliten måste stiga
läka ditt sargade minne
låta dig leva igen
med mig

Vill att du skall komma
till mig i mig gång på gång
aldrig lämna min sida
eller mitt inre
älska mig.




Fri vers av BitterSweet
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-06-24 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet