Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom Gud

Bakom gud

Gömmer sig ofta mörker

Likt krig

Kan dölja godhet

 

Men

 

Kommer aldrig lita på de

som tror sig äga sanningen!

Speciellt när de dömer utan grund!




Fri vers av Hopplös själ
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-12 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ