Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har sagt att det som är trasigt

inte går att laga
Typ, ett trasigt hjärta
Pessimisten har aldrig vunnit några segrar
För finns det reservdelar, så fixar sig det mesta
Men man får ge det lite tid, för att få bort all smärta
som man har i såret
Så varför vara nedstämd och negativ, när man känner
att det är det sista som man vill vara
Men ändå så är man det, till och från ibland, då man
bara vill flyga och fara
Kunna knäppa med fingrarna och försvinna
Ja, oavsett vad
För vem har sagt att det som är trasigt inte går att laga?!

Ken Cassel
14/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-14 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel