Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är tillsammans med dig

kan jag ju inte hjälpa hur jag känner det eftersom
håret mitt bara reser på sig varje gång
så att jag ryser
Ja, så det måste vara på grund av dig som jag
just nu bara står här och myser
För fryser är det sista som jag gör för fy fan
vad varmt det är här

När jag är tillsammans med dig kan jag ju inte
hjälpa mig själv
Så om du nu tycker att jag beter mig lite underligt
emellanåt, så är inte det heller så konstigt
då jag är här tillsammans med dig
Men helt okej
För varje gång som jag är tillsammans med dig
får jag ju alltid den där härligt ljuvliga känslan
av att jag älskar dig
Ja, den där känslan som jag tycker så jäkla
mycket om
Så låt mig nu få ge dig de här vackra orkidéerna
som är så suveränt inlindade i sitt omfång
Och om du sen öppnar det där lilla kuvertet som
följer med blombuketten, kommer du att få höra
våran egen lilla kärlekssång, som kommer igång
om och om igen
En liten trudelutt av våran kärlekssång som spelas
av en trubadur med en liten klarinett
För när jag är tillsammans med dig, känns ju allting
bara så himla rätt…

Ken Cassel
14/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-14 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel