Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

Dina ord är i luften runt mig här och nu
Och de landar på mina axlar
Som vilande fjärilar
Jag njuter av dem men vet ej
Om allt detta är en dröm
Här och nu

Jag blundar och är rädd
att röra på mig
Därför ser jag inte
att de redan har försvunnit
De små fina fjärilarna
som var dina fina ord
Här och nu




Fri vers av Marina Eugenia
Läst 661 gånger
Publicerad 2006-06-24 22:19



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Skör och levande på en och samma gång. Fin stämning som lämnar ett ok av saknad efter sig!
2006-08-23

  Arowana
Den här är verkligen bra. Öm, fin och sorgsen.
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Marina Eugenia
Marina Eugenia