Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan du springer ifrån dig själv

innan du springer ifrån dig själv-

stanna mitt i steget

tänk på att du kommer landa igen.

tänk på kedjan runt din hals

som kommer slå mot bröstet med mer kraft än någonsin

tänk på luften som kommer tynga ditt lätta hår

pressa det i stripor kring ditt aniskte

tänk på att du kommer landa igen.

med all din tyngd

på en fot




Övriga genrer av Esset
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-06-24 22:26



Bookmark and Share


  blåljus
jävligt profesionella tankar ;)
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset