Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på

Det är svårt att leva tätt inpå någon
det är omöjligt när man inte vill leva
Det blir bara tätt inpå och jag har inte kunnat gömma mina spöken för dig
Jag tänker på vad jag kommer att lämna dig med.




Fri vers av Esset
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-28 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig nästan alltför väl i det du skriver. Bra formulerat!
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset