Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte du, det är murarna

Orden som du skrek
de ligger kvar mellan oss och särar på benen
och om jag skulle älska med dig nu skulle jag behöva knulla orden först och jag vill inte sälja mig så

Slagen du gav
de sitter kvar i dina händer
och om jag skulle hålla dig i handen nu så skulle jag behöva hålla i smärtan igen och jag vill inte sjunka så lågt

Lögnerna
de vilar kvar på din tunga
och om jag skulle kyssa dig nu så skulle jag behöva svälja lögnerna
och jag vill inte svälja något så hårt

Sveket
det hänger kvar i luften ovanför oss
och om jag skulle älska dig nu skulle jag behöva älska sveket
och jag vill inte hata mig så

Jag kan inte älska dig, förlåt




Fri vers av Esset
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-24 22:38



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mållös och full av beundran över någon kan uttrycka sig så!
Både dikt o titel gör mig till en vilt applåderande sunnan!
2009-08-27

  blåljus
Satan vad bra!!
2009-01-15

    tapetklister
stark titel till en hård text.
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset