Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem orkar älska kaoset?


jag knyter inga kontakter
bara knutar i mig själv

och vem ska orka nysta upp
det jag har trasslat till?

och jag bryter ingen tystnad
bara ihop inombords

och vem ska orka städa upp
bitarna av mig?

jag raserar inga murar
bara förhoppningar och tro

och vem ska orkar bygga upp
mitt hopp?

vem ska orka älska kaoset?





Fri vers av Esset
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-28 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset