Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en himmel till min sol

Jag vill kunna lysa
Jag vill värma och ge liv
Jag vill älska med hetta
Och stråla av energi

Jag vill vara dag
Men just nu är jag natt
Jag vilar i mörkret
min glädje har somnat

men den ska vakna igen
värma, älska, skina
jag vet att jag kan värma


jag vet att jag kan brinna

men jag behöver dig
jag behöver hjälp att finna

en plats för mig
En himmel till min sol





Fri vers av Esset
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 17:38



Bookmark and Share


    Naji Yaaqoub VIP
Hej!

Du har hela världen o gäldjan med dig...bara våga och det blir ljus

tack
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset