Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borttappad


Jag glömmer bort mig själv ibland när jag pratar
Betvivlar mina egna ord
Förlorar mig i ångest när jag skrattar
Och gråter inombords

Jag undrar vem jag är när jag ska vara mig själv
Och jag är aldrig mig lik
Varje dag spelar jag nya roller
Inför en ständigt ny publik

Jag glömmer bort mig själv ibland när jag tänker
Och tappar all fokusering
Letar efter mina egna åsikter
Men hittar bara förvirring

Jag undrar vart jag ska varje gång jag går
Är alltid lite vilsen
Vet inte vilken fot jag ska sätta först
Eller om jag ska ta hissen

Jag glömmer bort mig själv
Kanske för att det inte finns något jag
Eller kanske för att jag fastnat
I den jag en gång var

Jag glömmer bort mig själv så ofta
Försöker vara som då
Men den jag söker kanske är borta
Jag kanske bara måste förstå

Att det inte finns något jag




Fri vers av Esset
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-09-25 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset