Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cynsikt hjärta


Ren som aska

jag kommer aldrig att bli så varm igen

du tände eldar i mig

Men jag insåg inte att jag brann

jag blev bränd

och jag kommer aldrig att bli så svart igen

så innerligt djupt äkta svart

grått nu

och aldrig mer flammor framför mina ögon

jag ser klart

för inget är så rent som aska




Fri vers av Esset
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-20 15:24



Bookmark and Share


  blåljus
hejhej, det var längre sen än någon vecka sen! hoppas det inte är allt för jävligt med dig... Försök att må bra... lätt att säga kanske, men försök det.

Gillar verkligen din dikt. Väldigt mörk och lurig, precis min stil thihi :O)
2007-11-29

    b a b y m a y b e
jätte bra,för inget är så rent som aska
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset