Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina barn



Gener eller omgivning
Oavsett vilket kommer min avkomma att bli allt annat än vacker
Min förtvivlans avkomma, inga underbarn, inga mirakel
Exkrementer
Inga gulliga knubbiga keruber kommer skapas i min skapelse
Jag kommer att föda vämjeliga kultingar, grinande grisar
Födda till slakt, men jag kommer att göda dem, som om födda till frosseri
Äckel
Mina barn kommer inte att ha några skor, men ändå inte vara barfotabarn
Rädda öron kommer att lyssna till hårda klövar som rusar
Huvuden kommer att vändas för att titta på packet
Min förtvivlans avkomma
Min ångests avbildning
Mina barn




Fri vers av Esset
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-06-24 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset