Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lära våra barn


Ditt ansikte lyste upp av glädje
Du var vackrare än någonsin
Stoltare än någonsin

Jag såg dig som den
du var
När vi träffades
När du var rosig om kinderna
Blyg och förväntansfull

Din glädje spillde över på mig
Du var på en plats som bringat dig lust och glädje men som också gjort dig illa.
Som svikit dig.

Ändå öppnade du upp din famn och släppte in dem
Utan bitterhet
och hat
Bara värme
Och kärlek

En institution som är där för att förbereda oss för världen
För livet. För allt.

Nu skall din dotter få vandra samma väg som du. Förhoppningsvis med mindre smärta
Mindre turbulens

Förhoppningsvis med ett
Leende på läpparna
Och en brinnande lust att
lära.
Ta hand om
henne
Kära ni
Ge henne
allt och lite till




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-14 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP