Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten och odjuret

Skönheten är inte dummare än så
För hon vet om att odjuret är en slav för hennes skönhet
Att han är helt torsk på henne
Vilket hon självklart utnyttjar till fullo
För hon kör med honom för sina egna syften utan att
ge honom något sexuellt eller så
Det som han trånar som mest efter
Lite närhet och ömhet
Inte så speciellt snällt av henne, vill jag påstå
Att inte gå honom till mötes, då han är så snäll
Undrar vem som är odjuret nu?!

Ken Cassel
15/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-15 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel