Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord som betyder mer än tusen ord

Åh, vad vacker du är
Wow!!!
Åh, vad fin du är
Wow!!!
Önskar att du bara vore min
För så fort som jag fick syn på dig vart jag ju
så gränslöst kär
Så Wow!!!
Eller
Vilken fin röd Ferrari du har
Wow Wow Wow!!!
Är det din yacht
Ditt slagskepp till båt

Yes!

Wow!!!

Ken Cassel
15/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-15 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel