Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför står du där borta för

Kan du inte bara komma lite närmare mig
Kan du inte bara sätta dig här bredvid mig
För har du inte sett vilket vackert väder det är idag
Och vilken utsikt sen
För här uppe på toppen så kan vi se ut över de
så vackra bergen med den
lilla staden nedanför
Och däruppe skiner solen så varmt och underbart
Bländar en med sin skönhet
Precis som du gör, min sköna

Så kom hit nu är du snäll
Sätt lite fart
Tycker inte om att behöva sitta här för mig själv
när jag är tillsammans med dig
För det gör mig mer ledsen än glad
Så varför står du där borta för?
Älskar du mig inte längre kanske...

Ken Cassel
15/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-15 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel