Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat har aldrig varit mitt

I många år var hjärtat fritt
Men det har aldrig varit mitt









(Man kan tolka det på flera sätt
Men för mig finns det bara ett)




Fri vers av Jenny*
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-06-24 23:42



Bookmark and Share


  Nattis83
Två rader som väcker så mycket känslor... väldigt bra gjort /Natalie
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*