Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När saknaden blir för stor

Inte kunde jag befara
Hur tungt det kunde vara
När längtan gror
Saknaden blir för stor
För tung att bära
Vad mer kan jag begära
Av min svultna själ
Min akilleshäl
Har spetsats
Nästa hållplats
Ska jag av
Luften känns så kvav
Orkar inte vänta mer





Fri vers av Jenny*
Läst 622 gånger
Publicerad 2007-02-04 00:07



Bookmark and Share


    JJ VIP
Verkar vara en tung dag, hoppas att längtan stillas, att din börda lättnar, att din akilleshäl plåstras, att din själ matas, och att du uppskattar att jag gillar din dikt! Mvh. JJ.
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*