Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din närhet

stilla glöder hoppet
så när på aska kvar
min längtan sprakar vilt
för du är allt jag har

känslorna berusar
jag ser med dimmig blick
det liv du ville ge mig
det liv jag aldrig fick

en sista möjlighet
ett sista andetag
fyller lungirna med frihet
ingen älskar dig som jag




Fri vers av Jenny*
Läst 481 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-12 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*