Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad här tidigare i januari 2006 - I nuläget fryser jag inte längre ...


Mångfald eller enfald

Pluraliseringen
sprider sig
singulärt

liksom

Kärleken
alltmer belyser
närvaron av sin frånvaro

Funderar
undrar och begrundar
varför

det inte är bara jag
som fryser

 

 

©Peter Stjerngrim

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-17 01:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Samhället mer skiktat.
Den enes ljus blir den
andres mörker. Så
upplever jag den
engagerade och
allvarliga tonen.
2019-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP